Záře letos upálila hned dvě čarodějnice

06.05.2012 - 19:05

V letošním roce naše pinoýrská skupina uspořádala hned dvě akce u příležitosti pálení čarodějnic. "Generálka na pálení čarodějnic" se konala už v pátek 27.4. v Botanické zahradě v Troji.  Přímo v areálu zahrady mohli návštěvníci naší akce zhlédnout vystoupení dětského tanečního souboru nebo třeba footbagového mistra světa. Děti měly příležitost se jako vždy vyřádit na spoustě disciplín a v neposlední řadě se také zúčastnit volby Miss čarodějnice a vyhrát něco dobrého. Pro všechny zájemce o naše oddíly a tábory byl připraven informační stánek, kde se o nás rodiče mohli dozvědět vše potřebné. Nechybělo samozřejmě ani tradiční opékání buřtů a podvečerní posezení u ohně. Vzhledem ke krásnému letnímu počasí byla účast na této akci velmi hojná.

Nemohli jsme ale oželet ani naše tradiční Pálení čarodějnic přímo na bohnickém sídlišti, které se již několik let koná na hřišti Základní školy Glowackého. 30.4. tak mohla "čarodějnická" zábava pokračovat – pro děti byla nachystaná zase nová stanoviště, která si mohly vyzkoušet a vyhrát drobnou odměnu. Volba Miss čarodějnice letos dostala nový háv: "Čaroděj/nici roku 2012" mohli tentokrát volit všichni účastníci akce pomocí hlasovacích lístečků. Na některé šťastlivce z řad hlasujících pak pro zpestření čekala odměna ve formě občerstvení. Po příjemně stráveném slunečném odpoledni pokračovala akce až do večerních hodin u plápolajícího ohně.

Doufáme, že jste si naše "dvojité pálení" náležitě užili a těšíme se na Vás opět příští rok!

Pokud chcete vědět a hlavně vidět víc, mrkněte do naší fotogalerie sem (fotografie nám zdarma pořídil a zpracoval Petr Pajer, za což mu moc děkujeme).