Říjen v režii Dráčků

05.11.2023 - 06:45

Dráčci zahájili říjen výpravou do Neveklova. Během prodlouženého víkendu si užili spoustu legrace při hraní deskových her, nerf bitvách, návštěvě bazénu v Benešově a zámku Konopiště. 

Během první říjnové schůzky se Dráčci pustili do luštění zakódovaného textu, který objevili při pátrání. Z textu se dozvěděli kam se dále musejí vydat aby se bezpečně dostali zpět do Myšákova. Na konci schůzky si Dráčci přezkoušeli svoje vnímání okolí. 

Druhá schůzka se nesla v duchu společné výroby velkého létajícího draka, který se skládal z několika malých. Jeho praktičnost následně Dráčci využili při jeho pouštění venku.

Poslední schůzku Dráčci na svoje přání strávili výrobou dalších slizových  bomb. Po vytvoření dostatečné zásoby si Dráčci zahráli dvě zvířecí hry na Kočičku a Želvičky, u kterých si užili spoustu legrace. Na závěr schůzky si Dráčci zahráli i jejich oblíbenou hru městečko Palermo.

Všichni se už těšíme na podzimní prázdniny, které nás čekají příští týden a na nová dobrodružství z Myšákova v listopadu.