Rekonstrukce skladu a úklid klubovny

17.12.2020 - 13:00

Ani během omezení naší činnosti jsme nezaháleli a pustili se do reorganizace klubovny a rekonstrukce jejích skladovacích prostor. Velký dík za pomoc patří i rodičům našich oddílových dětí! Hlavně panu Převrátilovi, který provedl většinu přestavby od bourání, zazdívání, betonování až po položení podlahy.

Ve skladu jsme pracovali od 8. 11. do 6. 12. 2020. Nejprve jsme vyklidili veškeré police a zredukovali uskladněné vybavení. Pak přišla na řadu větší změna: Se souhlasem družstva jsme vybourali schody a zazdili část stěny, do níž původní schůdky vedly. Bylo potřeba vylít novou betonovou podlahu a po aplikaci penetračního nátěru jsme ji opatřili novou dlažbou. Sklad jsme také vymalovali a rovnou jsme tak učinili i v místnosti s umyvadlem, kde jsme navíc vytvořili dlaždičkový obklad. 

Sklad jsme poté pečlivě uklidili a vrátili do něj police i krabice k uskladnění. Počítá se ještě s drobnými úpravami v množství polic, nicméně hlavní účel přestavby byl splněn: Zvětšil se užitný prostor a uspořádání skladu tak, abychom jej mohli efektivně využívat pro přípravu činnosti na našich oddílech a akcích. 

Následoval ještě generální úklid celé klubovny - proběhla inventura a přerovnání materiálu, na stěnu jsme upevnili zbrusu novou omyvatelnou tabuli a sestavili nové stoly. 

Zajímá-li vás malá ukázka, jak to probíhalo, mrkněte do naší fotogalerie zde

Ještě jednou děkujeme všem zúčastněným pomocníkům a těšíme se na viděnou v "novém"!