Prosincová setkání Dráčků

05.01.2024 - 22:36

První prosincové setkání Dráčci zahájili tvorbou slepých příběhů, jejíž výsledky všechny vždy pobavili. Následně se Dráčci pustili do tvorby Vánočních přáníček, které doplňoval hudební kvíz.

Během druhého setkání se Dráčci věnovali slepé mapě, která je dovedla k místu odpočinku kočičího nepřítele Azraela. Na konci setkání si každý vyrobil svůj vlastní vánoční stromeček z papíru.

Vánoční výprava, která následovala zavedla Dráčky do centra Prahy, kde se společně vyfotili u stromečku na Staroměstském náměstí, užili si trhy na Náměstí republiky, navštívili  výstavu Popelka, kde si vyrobili i ozdoby na stromeček a obdivovali výstavu Barbie a historických vánočních pohlednic v Národní galerii. Během výpravy samozřejmě nechyběli deskové hry, Mario a nejrůznější tvoření. Na závěr výpravy dostali všichni i pár drobností od Ježíška. 

Poslední setkání Dráčků proběhlo v rámci Večerní hry Prahou, které se Dráčci tradičně zúčastňují. Letošní hra se nesla v duchu objevování pražských pasáží, kolem Václavského náměstí. Během akce se Dráčci dozvěděli zajímavé informace o historii a užili si spoustu legrace. Na konci trasy na ně čekala i drobná odměna a teplý čaj.     
 

Všichni se těšíme co nového nám přinese rok 2024!