Marťánci v listopadu

02.12.2023 - 09:48

Marťanci v říjnu dodělali svojí vesnici a tak se rozhodli v listopadu prozkoumávat neznáme ostrovy.

 

První z ostrovů, který prozkoumali byl jejich domovský ostrov Sajmi. Na tomto ostrově si Marťánci vyrobili meče, a mohly se ubránit případnému nebezpečí. Při průzkumu okolí jsme zjistili, že nedaleko se nachází poklad, který ale hlídají hadí, kteří jsou prudce jedovatí. A proto jsme se k pokladu potichu připlížili a poklad si odnesli do naší vesnice kde jsme to pořádně oslavili naší tradiční hrou cukr,káva,limonáda.

Druhý ostrov, který jsme navštívili byl ostrov rybářů ti nás poprosili, abychom jim pomohli získat a sestavit síť. Následně zjistili, že jim někdo ukradl i krmivo pro ryby. Jelikož jsme našli místo, kde krmivo bylo ukryto, pomohli jsme jim znovu a přinesli jsme jim ho zpátky. Rybáři byli nadšeni z naši odvedené práce a chtěli se nám odvděčit. Takže jsme jim po týmech ztvárnili návrh, jak má vypadat naše ideální ryba.

Třetí ostrov, který jsme navštívili byl pro nás zcela neznámý. Na ostrově jsme pomohly místním domorodcům s různými úkoly a pomohly jsme jim sklidit úrodu piškotu ze stromu piškotovníku. Za pomoc se s námi domorodci o úrodu podělili a Marťanci si pojmenovali ostrov: Piškot ostrov.