Marťánci v lednu

10.04.2024 - 09:59

Jelikož jsme pokročili v nášem výcviku a všichni jsme více zdatní, zasloužíme si už nějakou loď. Jelikož ale nevíme, z čeho a jak se taková loď vyrábí, musíme najít správné lidi, kteří jsou v tomto zkušenější. Nakonec se nám postavit loď povedlo a každý jsme si ještě vyrobili bojovou vlajku.

Poté co už máme postavené lodě můžeme se vydávat na okolní ostrovy. Jeden z prvních ostrovu, který jsme prozkoumali byl ostrov Sajmi. Na ostrově Sajmi to probíhalo takto:

Na začátku schůzky jsme se dozvěděli od zkušeného Vikinga, že se na ostrově Sajmi nachází naleziště perel, ale tuhle cenou informaci nám nechtěl říct jen tak, a proto nám zadal tři hádanky na, které jsme rychle rozlouskly a získali od něho cenou informaci. Když jsme došli na místo, tak tam bylo hodně škeblí s perlami, které jdou otevřít jen pomocí nože, a proto jsme se vydali do nejbližší kovárny pro nože. Když jsme splňili u kováře jeho ůkol, tak nám vydal nože a mohli jsme začít sbírat nože. A potom, když jsme sesbírali všechny perlí, tak jsme si za odměnu zahráli naší oblíbenou hru čáp ztratil čepičku a spokejeně rozprchli domů.  

Další z ostrovu, který jsme pozbávaly byl Calin island, kde nás navštívil jeho vládce zpěvák Calin s kterým jsme se učili zpívat.

Leden jsme si moc užili a už teď se těšíme co nám přinese únor.