VÁNOČNÍ VÝPRAVA DRÁČKŮ

21.12.2017 - 23:40

Poslední předvánoční víkend jsme se rozhodli strávit společně s ostatními oddíly na Vánoční výpravě. 

 

V pátek jsme se všichni společně sešli v klubovně a zahráli si několik her, které měly pomoci dětem seznámit se i se členy ostatních oddílů.  Následovala večeře v nedaleké pizzerii, kde jsme si pochutnali na pizze, řízcích a bramborovém salátu.  Během večera nás dokonce navštívil Ježíšek a každému nechal pod stromečkem dáreček.  Po velmi vydařeném večeru jsme se společně vydali zpět do klubovny, kde jsme se převlékli do pyžámek, zalezli do spacáků a společně při usínání sledovali pohádku, Legendární parta.

 

Sobotní dopoledne jsme strávili společnými aktivitami v klubovně. Nejvíce se dětem líbil kvíz, který vytvořil náš instruktorský oddíl RIO a výroba  3D Vánočních přáníček, které si připravil oddíl Tlupa tlap. 

 

Po obědě se jednotlivé oddíly vydaly každý za svým vlastní programem. Ten náš nás zavedl na dopravní hřiště ZŠ Glowackého, kde jsme si zapůjčili brusle a vyrazili na led. Všichni jsme si na ledě užili spoustu legrace.

 

Cestou zpátky do klubovny bylo pro děti přichystané překvapení. Místo abychom vyrazili přímou cestou zpátky, zastavili jsme se v dětském koutku na Krakově. Děti si to v koutku velmi užily a po dvou hodinách se do klubovny vracely naprosto vyřáděné.  Po návratu do klubovny jsme si dali večeři a na děti čekalo další překvapení v podobě konzole Wii a hry Mario Kart, při které mezi sebou závodily. Nejvydařenější závod s překvapivým vítězstvím Míši se udál mezi sourozenci Míkovými.

 

V neděli ráno jsme si zabalili věci a po snídani jsme se vydali na cestu do Divadla Spejbla a Hurvínka.  Představení Štědrý večer Spejblů se všem moc líbilo. Během představení jsme si dokonce měli možnost zazpívat i koledy. 

 

Celý víkend se nesl ve znamení pohody a dobré nálady. Všem členům naší malé party přejeme veselé Vánoce a spoustu radosti a veselí pod stromečkem!