V Pohádkovém lese děti soutěžily nejen s hrdiny Večerníčku

23.06.2017 - 17:59

Ve středu 21. června proběhla akce s názvem Pohádkový les, kterou už přes pět let pořádáme ke konci školního roku ve spolupráci s mateřskými školkami v okolí (dříve s MŠ Dolákova). Letos byla pro tuto akci vybrána Mateřská škola Řešovská, která se nachází jen kousíček od naší klubovny.

Počasí nám přálo, slunko svítilo, a tak jsme mohli akci bez problémů zahájit. Trasa začínala přímo před MŠ Řešovská a pokračovala až na vyhlídku. Cestou děti potkávaly stanoviště s pohádkovými postavičkami, které měly pro děti připravné různé úkoly. Mohli jste se setkat například s Patem a Matem, Králíky z klobouku, Rumcajsem, Malou čarodějnicí nebo Pejskem a Kočičkou. Za každý splněný úkol děti obdržely sladkou odměnu a v cíli si pak mohly vybrat z několika pionýrských odměn, které jsme pro ně připravili. Na výběr byly třeba přívěsky na klíče, odznáčky, gumové náramky nebo reflexní pásky.

 

Akce měla však ještě jedno poslání. Nešlo jen o pobavení dětí, ale i o nábor do nového oddílu. Každý rodič obdržel letáček, na kterém se mohl dočíst, že od září 2017 otvíráme nový oddíl pro nejmenší!!! Oddíl bude určen pro děti od 5 do 6 let a vítáni jsou opravdu všichni.

 

Děkujeme, že jste přišli a naší akce se zúčastnili a děkujeme i všem, kteří se na přípravě samotné akce podíleli.

 

Krásné prázdniny a zase příští rok na Pohádkovém lese se Září nebo už v září v našem novém oddíle pro nejmenší!