Tábor - I.běh Meziměstí - Škola čar a kouzel v Bradavicích

26.07.2017 - 10:28

Dne 1. 7. (asi 1000 let před narozením chlapce, jehož jméno je zatím neznámé) přijel k Nástupišti 9 a 3/4 na Hlavním nádraží Bradavický expres. Cesta do Bradavic byla dlouhá, ale o to větší radost jsme měli, když jsme dorazili do cíle. První den jsme se rozdělili do kolejí. Všem studentům byl na hlavu položen Moudrý klobouk, který určil, do jaké koleje studenta přiřadí. Když již všichni měli svého vedoucího a prefekty přiřazeny, mohli jsme začít bojovat o Školní pohár. Aby byly Bradavice bezpečnější, museli naši vedoucí kolejí vyrobit 4 artefakty, do kterých vložili svou kouzelnou moc. Školní rok dále plynul a my jsme se věnovali jak předmětům ze školního rozvrhu, tak předmětům volitelným. Jednoho dne, když se naši vedoucí kolejí vydali do Zapovězeného lesa, ukradl nám zlý kouzelník naše artefakty. Bradavice jsou nechráněné!!! O temné noci zjevili se nám duchové bratří Peverellů. Ti nám pověděli svůj příběh o třech Relikviích smrti, které nám k poražení zlého kouzelníka měly dopomoci. Všechny tři Relikvie jsme nakonec získali a mohli jsme se tak vydat na cestu dlouhou, nebezpečnou a plnou nástrah. Cesta vedla přímo do doupěte zlého kouzelníka. Náš ředitel spolu se všemi učiteli a studenty spojili své síly a zlého kouzelníka přemohli. Relikvie i artefakty byly opět naše! Co ale s takovou obrovskou silou? Artefakty i Relikvie jsou dohromady moc nebezpečné a každého by jistě lákala jejich moc. Artefakty jsme si ponechali na obranu naší školy. Relikvie smrti jsme utopili v Řece zapomění.


Ať všechna zlá moc ve světě se ztratí
a nikomu, kdo by ji chtěl zneužít,
do rukou ať se nenavrátí.

Všechny nástrahy byly překonány a tak ředitel na oslavu uspořádal Famfrpálový turnaj. A byl tu konec školního roku. Školní pohár letos vyhrál Zmijozel!!! Na oslavu všech našich úspěchů jsme uspořádali velkolepou hostinu.

 

Děkujeme všem, kteří letos naši Školu čar a kouzel v Bradavicích navštívili!

Budeme se těšit zase za rok na I.běhu.


Fotky z našeho tábora naleznete zde: https://photos.google.com/share/AF1QipPBX0uD5LBfWxUPW8IxkcVsPtIC4xD1QWkuZqRm09udLPycLWqgZ8KlQze0YWzrLQ?key=V01UMTk1NExkdWFTdXBER2hnTnlpVU5Zb3E4Z2N3