Přespání v klubovně s oddílem nejmladších

14.03.2015 - 19:49

Pátek třináctého je pro leckoho dobrodružstvím. Pro naše nejmladší členy z oddílu Tlupatlap byl navíc zajímavý tím, že jsme pro ně uspořádali první přespání v klubovně a sobotní program po Praze. V páteční podvečer jsme se sešli v klubovně, abychom se vydali do "říše snů". To ale neznamenalo, že jsme šli rovnou do hajan - naopak, pojali jsme to jako akční výlet do fantazie. Například jsme si zahráli na krále/královny a zombíka (pevnost z polštářů). Vyrobili jsme si roztomilé vlněné chobotničky, které si ti tzv. úspěšnější odnesli hotové domů. K večeři jsme zvládli společnými silami bramborovou kaši a sekanou.

Na dobrou noc jsme promítali hudební pohádku V peřině, plnou snění a písniček a pak už jsme se sami zavrtali nikoli do peřin, ale pěkně do spacáků. Budíček byl plánován na krásnou osmou ranní, nicméně děti byly jako ptáčata vzhůru již v 6 :-). Měli jsme tedy dlooouhé vstávání.

Když jsme nakonec vyrazili, vedly nás kroky a MHD na Petřín do Štefánikovy hvězdárny a poté do Zrcadlového labyrintu. Počasí nám zdaleka nepřálo, jak bychom si přáli my, ale i tak to byla moc příjemná procházka.

Fotky naleznete v sekci fotogalerie.

 

Těšíme se napříště!

 

Kačulí, Langí, Kuba D.