Pionýrská Kamínka 2018

17.04.2018 - 14:07

Rok se s rokem sešel a ani tento by nebyl kompletní bez Kamínek, víkendové vzdělávací akce pro Pionýry z celé republiky, a ani na tomto ročníku nechyběli naši členi.

Tento rok se akce odehrála v prostorách Základní školy Mladá Boleslav, celá ve zaštítěna symbolem Pionýrské kárky, kterou si jako spolek za sebou táhneme a pak postupně předáváme do rukou budoucím generacím s přáním, že ji i oni potáhnou jak nejlépe budou umět.

Všichni účastníci se mohli zůčastnit různorodých seminářů od hraní her pro inspiraci na vlastní oddíly, přes teoretické semináře o všech aspektech činnosti s dětmi, až otevřeným fórům, kde všichni sdíleli své zkušenosti, tipy a triky, jak vytvořit co nejlepší program pro děti, co naše akce navštěvují.

Kamínka ale samozřejmě nejsou jen dlouhé hodiny sezení ve třídách zapůjčené školy, ale také neocenitelnou příležitostí setkat se a seznámit, a to jak při samotných aktivitách, tak i při dlouhých večerech, strávených nad dobrou deskovkou, povídáním o životě v Pionýru i mimo něj. 

Velice se těšíme na další ročníky až se zase setkáme s letos nabitými přáteli a snad i potkáme pár dalších.

Ať už budou Kamínka kdekoliv, my na nich nebudeme chybět. ;-)