Oslava 40 let Záře

17.02.2017 - 22:12

Rok 2017 znamená pro naši pionýrskou skupinu vzácné jubileum - slavíme výročí jejího založení, které se odehrálo před 40 lety, v roce 1977 při Základní škole Dolákova v Praze 8 - Bohnicích. Někteří z nás to pamatují, ale většina nikoli. Od té doby se na táborech, oddílech a akcích postupně objevilo tolik lidí, že se ani všichni neznáme.

A tak se několik členů ze současného aktivního jádra ujalo příprav úžasné oslavy, kterou jsme si vychutnali 28. ledna v Divadle za plotem.

Pěkně pohromadě se sešlo 87 účastníků (členů, bývalých členů a kamarádů Záře), aby si popovídali o (společných) zážitcích a zkušenostech, prohlédli si rozsáhlou sbírku archivních fotek a dokonce i video na plátně. A samozřejmě jsme si také zaplesali - k tanci a poslechu nám hrála kapela Hitstars z Humpolce, takže o zábavu bylo postaráno. 

Díky patří organizátorům, všem, kdo si udělali čas na své dřívější i současné kamarády a v neposlední řadě Pavlovi Radovi za poskytnutí krásného prostoru, který jen přispěl k neopakovatelné atmosféře této akce.

Fotografie z akce naleznete v naší fotogalerii na tomto odkaze