Blobík v jumpparku

10.04.2019 - 13:09

Během minulého víkendu proběhla 24 hodinovka Blobíků, kteří navštívili Jumppark, a také v klubovně ozkoušeli novou kuchyň a jak skvěle se v ní vaří :)

Konečně jsme zase někam vyrazili. Naši vedoucí totiž mají plné ruce práce, a to nejen na naší skupině, ale jeden maturuje a druhá má před státnicemi :). Proto si tuhle 24 hodinovku vzala na starosti naše instruktorka Zuzka, která nás po domluvě vytáhla do Jumpparku! V jumpparku jsme si božovsky zaskákali, a po tomhle náročném sportování jsme si dopřáli naše nejoblíbenější jídlo - Sejrovku. Sýrová omáčka s mašličkami byla uvařena v naší zbrusu nové kuchyňce, kterou jsme zahrnuli pochvalami, protože se nás tam konečně vešlo víc, a tak mohla Terezka (paní vedoucí) pouze dohlížet a vařili Blobíci. Po intenzivním nacpání našich pupků se uskutečnil Dance battle. Zapojili jsme taneční podložky a trsali a trsali až do posledních sil.

Druhý den jsme po náročném dni vyspávali trochu déle než obvykle (o když někteří vstali opět v 6 ráno!?). Nasnídali se a jako odměnu za celou akci jsme si udělali párky v rohlíku (po těžkopádném cpaní tlustého párku do velmi úzkých rohlíků se z nich staly hotdogy) a rozešli se domů :)